De Nationale Trombose Dienst

De Nationale Trombose Dienst

De Nationale Trombose Dienst of ook wel bekend als NTD is een bekende naam voor mensen die te maken hebben met Trombose. Deze stichting is opgericht door de VTD Bekend als Virtuele Trombose Dienst.

Wij hebben goedkeuring gekregen om voor De Nationale Trombose Dienst extra aandacht te vragen voor de Trombose Zelfzorg.

Wat is Trombose Zelfzorg?

Trombose zelfszorg houd in dat je zelf je bloedstolling controleert doormiddel van een vingerprik. Via www.trombosezelfzorg.nl  willen ze je alles hier over leren.
Als je op de bovenstaande link klikt kom je direct op de pagina waar de eerste stap gezet gaat worden richting de Trombose Zelfzorg.

Via daar ga je van start door:

– Jezelf aan te melden, dit is geheel vrijblijvend
– Na de aanmelding word er contact met je opgenomen
– Na dit contact volgt er een korte online cursus ( e-learning)
– Hier na zal er een stollingsverpleegkundige bij jou langs komen

De overstap word ook helemaal voor je geregeld, natuurlijk wel zo makkelijk.

Wereldwijd 24/7 support & begeleiding

Als je de Trombose Zelfzorg onder de knie hebt kan je gaan en staan waar je maar wilt, je hoeft nu niet meer naar een prikpost, hoe fijn is dat dan? Ben je op vakantie, zelfs dan is het heel eenvoudig, je geeft je INR-waarde telefonisch of via sms door en je bangt in korte tijd een doseerschema.

Trombose Zelfzorg is sne,, betrouwbaar en simpel. Mocht je onverwacht toch hulp nodig hebben dan kan je ten alle tijden contact op nemen met het doseerteam deze staan dag en nacht voor je klaar.

Onderwerpen die aanbod komen

Een deel van de onderwerpen die aanbod komen zijn:

– Trombose
– Antistollings behandeling
– Antistollings medicatie
– Vitamine K en voeding
– INR-waarde en INR-meting

Ook zal je kennis maken met de werkwijze van de NTD, leer je wat te doen bij bloedingen, zwangerschap, injecties, reizen etc. etc. Al met al een zeer compleet programma.

Als je de cursus van ongeveer 1,5 uur hebt doorlopen dan word deze afgesloten met een eindtest. Heb je deze ook goed doorlopen dan ontvang je een Trombose Zelfzorg Certificaat.

Ook geinteresseerd in Trombose Zelfzorg meld je dan snel aan via: www.trombosezelfzorg.nl